Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   MERABA BEN DEMET HENÜZ 3 AYLÃK EVLİYİM.HER AY HAMİLE KALMA K (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/579670-meraba-ben-demet-henuz-3-ayla-k-evliyimher-ay-hamile-kalma-k.html)

Bluesky24 03-05-2010 07:36 PM

MERABA BEN DEMET HENÜZ 3 AYLÃK EVLİYİM.HER AY HAMİLE KALMA K
 






Soru:

Meraba ben demet henüz 3 aylýk evliyim.Her ay hamile kalma korkusuyla yasýyorum,su anda sadece esim korunuyor prezervatifle,ben hap kullanmýstým ama dokundugu icin býraktým.Bu ay adetim 8 gün gecikti ama gecen hafta 20'lik disimden ameliyat oldum ve sabah aksam antibiyotik ve agrý kesici apranax ford kullandým yine gecen hafta hem hastaneye gidip hemde kendim test yaptým hamile olmadýgýmý ögrendim,su anda cok erken oldugu icin düsünmüyoruz,yinede hamile olma ihtimali olabilirmi? Prezervatif kullansakta hamile kalabilirmiyim?Cinsel iliþki sýrasýnda zevk sývýsýndan hamile kalýnýrmý?



12.04.2008







Cevap:



Prostat sývýsýnda sperm bulunabilir ve hamilede kalabilirsiniz.Prezervatif ile korunma %100 deðil, bu nedenle size tavsiyem kanda gebelik testi yaptýrmanýz ve gerekirse bir kadýndoðum uzmanýndan gebelikten korunma ile bilgi almanýzdýr.



Kesin sonuç kan testi ile olur.



Bu tavsiyeler, genel bilgilerdir. Fakat unutmayınız ki, özel rahatsızlığınız için en iyi tavsiye, şikayetlerinizi dinleyen ve sizi muayene eden doktorunuzun tavsiyesidir.





12.04.2008


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.