![]() |
EL VE AYAKLARIM DİĞER ARKADAŞ Soru: El ve ayaklarım diğer arkadaşlarıma göre kısa,aslında boyuma(1,77) göre epey kısa,37-38 no ayakkabı giyiyorum.Ellerimde keza ayaklarımla orantılı olarak küçük.Kız olsam önemli değil ama erkek olarak kısa olması beni huzursuz ediyor.Genetik olduğunu düşünüyorum ve büyük ihtimal de genetik.çünkü babamın ayak nosu 39-40,Annemin ayak nosu 36-37.Bunun herhangi birşeye zararı olur mu?Ben sporu seven birisiyim(özellikle futbol).Bu faaliyetlerde sıkıntı çeker miyim?Lütfen görüşlerinizi belirtin!Doktara başvurun falan demeyin doktoru yapabileceği pek birşey olduğunu düşünmüyorum.Genetik sorunların çözümü yok bildiğim kadarıyla.Bu arada uzuvlarımda kısa olması dışın başka sorunum yok(şekil olarak,yere basış şekilleri açısında,tüz tabanlık,kaval kemiği eğriliği gibi).Ha unutmadan lazım olursa kilom 55,herşeyini tamamlamış 7 aylığım.(hani 7 aylıkların bir tarafı eksik oluyor ya).Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 12.04.2008 Cevap: Bu durumla ilgili olarak bir ortopedi uzmanından yardım alabilirsiniz. .. 12.04.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 AM. |