![]() |
BEN BUNDAN 2 YIL ÖNCE 130 KG İDİM.DAHA SONRA 1,5 YIL Soru: Ben bundan 2 yıl önce 130 kg idim.Daha sonra 1,5 yıl içinde 85 kg indim.Bu arada bende yanlarımda (halk değimi ile böğrümde) ağrılar oluşmaya başladı ve ben birkaç kere tahliller yaptırdım böbreklerden mi diye fakat kan ve idrar tahlil sonuçları normal değerler içierisinde çıktı.Doktorlar bana bunun kas ağrısı olduğunu söylediler fakat ağrılar gündüzleri hala devam ediyor fakat gece hiç ağrı duymuyorum. Bu arada ben askere gittim orada da askeri hastanede film ultrason idrar - kan tahlilleri yaptılar bir problem olmadığını söylediler. Askerde bana mutivitamin iğneleri yaptılar ve ben şuan yine 110 kg ulaştım. Sizden ricam zayıflamak için ilaç desteğine ihtiyacım var. Bana hangi ilacı önerirsiniz ve bu ağrılar dendiği gibi kas ağrılarımı? Şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.Saygımlarımla. 12.04.2008 Cevap: Site kuralları gereği ilaç ismi ve doktor ismi veremiyoruz.Size önerim bir diyetisyenden yardım almanızıdır. 12.04.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM. |