![]() |
Sizce doğru nedir? Sizce doğru nedir? Sizce doğru nedir? Ben artık karıştırır oldum! Doğru; çocuğum gerekirse ağlasın ama “Hayırâ€ı ve “Olmazâ€ı öğrenmesi gerek midir? Yoksa babaanne yorumuyla ağlatmamak adına her dediğini yapmak mıdır? Bu aralar ağlamasın mı ? ağlayıp ta mı öğrensin bilemez olduk.... Kitaplar karıştırıyorum , destek alıyorum ama doğruyu bulamıyorum 2. yaş sendromunun getirdiği huysuzluk uyandı dün gece.... Hafta sonlarımızda kendimizi dışarılara atar olduk Bu hafta yolculuğumuz Emirgan a idi. Sabahın dokuzunda koyulduk yollara Ata beyin kahvaltı saatinde Sarı Köşk ‘e yetişmeliydik Nihayet vardık da... Güneş gökyüzünü ısıtmaya başlamış Yeşilin büyüsü vardı önümüzde İnanılmaz bir sakinlik Hafiften esen sabah rüzgarı karşıladı bizi Bir oh çektim derinden... Oğluşum doğayı keşfederken kahvaltımı yaptım ben bu sabah Sonrasında göletteki ördekleri seyrettik. Parka gidip kaydıraktan kum havuzuna atladık Anlayacağınız enerjimizi bırakıp döndük evimize... Unutmadan doğum günümüz çok keyifliydi Beklediğim oldu oğluşum çok mutluydu, konuklarımız da Sürprizimize gelince bonus aile olduk o gece... Konsept Sünger Bob Kare Pantolondu. Gecenin mutluluk şarabını “SENA†kazandı... Canım eşim teşekkürler Hayatımda olduğun için Gecede yaptığın sürprizle beni duygulandırdığın için Oğluma mükemmel bir baba olduğun için teşekkürler... Kaynak: Bebek |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |