Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Acıbademköy (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/578953-acibademkoy.html)

Bluesky24 03-05-2010 06:44 PM

Acıbademköy

Acıbademköy

İş toplantılarınızı ve motivasyon amaçlı organizasyonlarınızı rahatlıkla organize edebileceğiniz farklı, yepyeni bir mekan Acıbademköy. Bu tesis sizlere kişiselleştirebileceğiniz mekanları ile şehirden uzakta, doğa içinde, çalışma ve konaklama ortamları yaratıyor.

Yoğun iş yaşamı olan siz profesyonellere en rahat çalışma ortamlarını sunma amacı ile yola çıkan Acıbadem Eğitim ve Sosyal Tesisleri, Polenezköy den 5 dakika uzaklıkta olan Cumhuriyetköy'de yakın doğal bir ortamda hizmet veriyor.

Her firmanın kişisel ortamını kurabileceği, değişik ölçülerde seminer salonları, her biri farklı dekore edilmiş odalarıyla, bağımsız mekanlar sunuyor. İşinize ara verebileceğiniz anlarda, stres odağı haline gelen şehir merkezinden uzakta farklı imkanlar da yaratıyor. Şehrin karmaşasından uzakta, sağlık merkezi ve oyun salonlarıyla da hizmet veren Acıbadem Eğitim ve Sosyal Tesisleri nin, her köşesinde huzur ve rahatlık hissediliyor. Çalışmalarınızı keyfe dönüştürmek için ideal bir mekan olarak tasarlanmış.

Acıbademköy Eğitim ve Sosyal Tesisleri, Cumhuriyetköy de, kent merkezine yakın, 6 dönümlük bir alan üzerinde kurulu.

Acıbademköy, 4000m2 kapalı alanı, konforlu konaklama tesisi, sağlık merkezi, açık havuzu, saunası, bilardo salonu, zayıflama üniteleri, toplantı ve eğitim salonları, ayrıca Defne Restaurant, Defne Bar, Vitamin Bar ve Cafe Ladin gibi mekanlarıyla her beklentiye cevap verecek niteliklere sahip.

Sağlıklı Bir Tatil

Acıbademköy de sağlıklı bir tatil için her imkan var. Birikmiş yorgunluğunuzu üzerinizden atarken, Vitamin bar dan en sağlıklı şekilde hazırlanmış lezzetleri tadabilirsiniz. Biraz hareket, biraz vitamin, biraz bakım.... İşte size herşeyin düşünüldüğü, sağlıklı, dört dörtlük bir tatil olanağı.

Farklı Mekanlar

Yoğun iş yaşamı olan siz profesyonellere en rahat çalışma ortamını sunmak amacıyla yola çıkan Acıbademköy, her firmanın kişisel ortamını kurabileceği, değişik ölçülerde seminer salonları birbirinden farklı dekore edilmiş odalarıyla bağımsız mekanlar sunuyor. Şehrin karmaşasından uzakta, cafesi, restaurant ı sağlık merkezi ve oyun salonlarıyla hizmet veren Acıbademköy de çalışmalarınızı keyfe dönüştürebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Acıbadem Eğitim ve Sosyal Tesisleri

Cumhuriyetköy Beykoz İstanbul

Rezervasyon için: 0 216 434 57 75 ( 5 hat)

Bilgi için: 0 212 414 42 88

www.acibademkoy.com

Acıbadem Sağlık Grubu Kuruluşudur.

Kaynak: Bebek

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM.