![]() |
Ben Şimdi Ne Olacam? Ben Şimdi Ne Olacam? Ben Şimdi Ne Olacam? Yazar: Darlene Weyburne Yayınevi: Kuraldışı Çocukların Boşanma gibi sarsıcı bir deneyimden olabildiğince az yara alarak çıkmasını sağlamak ana babanın güç görevlerinden biridir. Çocuğun güven duygusunu yitirmemesi, sevilip istendiğinden kuşkusunun olmaması yaşamsal önemdedir. Yazar ana babanın ayrılmasından başlayıp yeniden evlenmelerine, çocukların yaşamına üvey ana babanın girişine dek boşanmanın her aşamasında ana babalara değerli bir rehberlik sunuyor. İÇİNDEKİLER 1. Çocuklarınıza Boşanma Hakkında Neyi Ne Zaman Nasıl Söyleyebilirsiniz 2. Anne/Baba ile Birlikte Olma Zamanı (Ziyaret) 3. Ebe veynlik Kuralları 4. Müşterek Ebeveynlik 5. Etkili İletişim Kurma 6. Çocuklarınızın Duygularım Anlama ve İfade Etmelerine Yardımcı Olma 7. Boşanmaya Yönelik Yaşa Özgü Tepkiler 8. Yeniden Duygusal İlişki Kurmaya Hazır Olduğunuzda 9. Yeniden Evlenme 10. Üvey Anne/Baba Olma 11. Kendinize Bakmak 12. Duygularınızla Yüzleşme ve Onlarla Baş Etme 13. Terapi Kaynak: Bebek |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM. |