![]() |
Tanı İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri'nden % 40 indirim Tanı İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri'nden % 40 indirim function sofpopup() { var myWind = window.open ("sofpopup.aspx-id=2153.htm"/*tpa=http://www./sofpopup.aspx?id=2153*/,"sof", "toolbar=no, menubar=no, location=no, directories=no, width=310, height=248"); return true; } www. üyelerine % 40 indirim Size özel fırsatlar devam ediyor. Ailelerin çocuklarını tanımak, var olan güçlerini ortaya çıkarmak, varsa sorunlarının çözümünde yardımcı olmak, eğitimine katkıda bulunmak için Tanı Eğitim, İletişim Hizmetleri ve Danışmanlık Merkezi sizlere % 40 indirim olanağı sunuyor. İşte size özel fırsatlarla sunulan hizmetler: - Çocuğunuzun öğrenme tipini belirleyerek ders çalışma yöntemini belirleme testi. Bedeli : 60 Milyon - Eş Uyum Testi : 60 Milyon - Zeka Testi : 60 Milyon - Kişilik Testi : 60 Milyon - Meslek seçiminde kişilik özellikleri, ilgi ve değer yargılarına uygun mesleği belirleme testi. Bedeli : 60 Milyon. - Dikkat testi : 60 Milyon. EĞİTİM PROGRAMLARI - Anne Karnında Bebek Eğitimi 6 Saat 100 Milyon - Yaratıcı Satış Teknikleri 6 Saat 150 Milyon - İmaj Kursu : Renk, saç, giyim, aksesuar, mücevherlerin seçimi uygulamalı ve refakatli alışveriş dahil. 6 Saat 150 Milyon - Kuantum Düşünce Teknikleri 6 Saat 150 Milyon - Düşünme ve Karar Verme Teknikleri 3 Saat 50 Milyon - Öğrenmede en üst düzeye çocuğum nasıl çıkabilir? Stressiz, çatışmasız bu öğrenme öğrenci ve velilere verilmektedir. 6 Saat 150 Milyon. - Benim Çocuğum Özel mi? Toplantısı. 2 Saat 20 Milyon - Çocuğumun çoklu zeka ile yetişmesi ve eğitimi için neler yapmalıyım? 3 Saat 30 Milyon - Evlenmeden Boşanmayın Programı 3 Saat 40 Milyon - "Yalnız Değilsiniz" sohbet toplantıları (çarşamba günleri 19:00 - 21:00 arası) 20 Milyon NOT: Bu toplantı Mutluluk keki ikramlıdır. - " Mutluluğu Öğreniyorum" programı 2 saat 40 Milyon %40 İndirimli Avantaj Kartınızı görüntülemek için tıklayınız. TANI İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Adres: Kısmet sokak Ak Apt. No : 2 / 21 81060 Çiftehavuzlar - Kadıköy TEL: (0216) 385 14 66 â€" (0216) 385 17 06 E-mail: tani_info@ttnet.net.tr Kaynak: Bebek |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 PM. |