![]() |
3.MİCRO İÇİN TAHLİL DEĞERLENDİRMESİ Merhabalar, Daha evvel 2 başarısız micro denemem oldu,sorunum yüksek fsh ve yumurta rezervinin az olması+kalite problemi..yaşım 34... Nisan ayında 2. micromu yaptırdım;tek yumurta ile,düşük fsh (5.79 ilaç ve bantlar ile düşürüldü,ilk microda 19.7 idi) ile yapılan deneme transfer aşamasına gelmeden embriyo oluşmadığı için sonlandırıldı,bu denemede yüksek doz (600x11 gün)gonalf kullanıldı.. 19 mayısda adetin 3. günü yaptırdığım testlerde fsh 19.94,E2 26,7 çıktı ve 5 yumurta göründü ama dr.um yine yüksek fsh dan dolayı tedaviye başlamayı uygun görmedi.. Bugün yaptırdığım testlerde ise FSH 23.55,LH 12, E2 36.87 çıktı ve 2 folikül göründü ancak yine tedaviye başlamayalım dedi dr.um,nedeni de yüksek fsh...20 nin üzerinde fsh değerlerinde tedaviye almanın doğru olmadığını ancak yine de ben istersem başlayabileceklerini söylediler... Size sorum bu değerler ile tedaviye başlamak ne kadar doğru olur,çünkü değerlerim hergeçen gün kötüye gidiyor,fsh ancak ilaçlar ile düşürülebiliyor ve zaten sonuç da olumsuz oluyor...gelecek aylar fsh ın düşeceğinin bi garantisi yok sonuçta+belki yumurtam bile olmayacak,bu ay oluşan 2 yumurtayı yüksek fsh a rağmen değerlendirmem ne kadar doğru olur,geçen ay oluşan 5 yumurtayı değerlendirmediğime pişmanlık duyuyorum çünkü... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM. |