![]() |
SPERMİYOGRAM VE HORMON TESTİ SONUCU HK. öncelikle sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Muayene olduğumuz dr bende bir çeşit virüsün olduğunu ve ilişkiye girdiğimizde ise bu virüsün eşime de geçtiğini söyledi.İlişki sırasında mutlaka prezervatif kullanmamı tavsiye etti.Eşimin tahlil sonuçlarını da gönderiyorum.Lütfen değerlendirirmisiniz? METARYAL: SERUM SERBEST T4 1,26 TSH:3,38 FSH:7,26 LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 4,77 PROLAKTİN 25,89 postmenapoz: 1,8-20 ng/ml gebelik: 9,7-208 ng/ml erkek: 1,5-19 ESTRADİOL : 67,33 Mikroskopi: İncelenen sitoloji metaryalinde çok katlı yassı epilete ait süperfisyel ve intermedier tabaka hücreleri,parabazal hücreler,fokal alanlarda endoservikal hücre kümeleri izlendi.Zemindeyoğun polimorf lökositler,seyrek eritrositler döderlerin basilleri dikkat çekti. TANI: BENİGİN SİTOLOJİ NONSPESİFİK EREZYONE SERVİSİT, sevikovagen,smear meteryeli YORUM: Atipik hücreye rastlanmamıştır. Benim tahlil sonuçlarımı yeniden gönderiyorum HACİM: 2,5 ml GÖRÜNÜM: NORMAL LİFAKSİYON ZAMANI: 20 dk. VİSKOZİTE:NORMAL PH: 7,5 SPERMATOZOA SAYISI:24 MİLYON/ml MOTİLİTE:50% +4 PROGRESİV,HIZLI %10 +3 YAVAŞ HAREKETLİ 20 % +2 YERİNDE HAREKETLİ 20 % +1 HAREKETSİZ 50 % VATALİTE: 60% AGLUTİNASYON: AGLİTOSYON YOK LÖKOSİT VE DİĞER: HER 40’LIK BÜYÜTME SAHASINDA 1-2 LÖKOSİT VE 1-2 YUVARLAK HÜCRE (SPERMATOZOAÖNCÜLÜ)GÖRÜLDÜ. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM. |