![]() |
çok acil doktor hanım merhabalar ben en son 28 martta adet gördüm dün beta hcg5426 dı. utrasyona girdim şimdi aynen yazıyorum "UTERUS KONTURLARI MUNTAZAM ORTA HATTA,ANTEVERT KONUMUNDA OLUP 85*48*69 MM BOYUTLARINDADIR.ENDOMETRİAL KAVİTEDE 16MM ÇAPINDA İRREGÜLER KESE VE LÜMENİNDE 14MM ÇAPINDA OVAL,HİPEREKOİK OLUŞUM İZLENMİŞTİR. E MRRİONEL POL İZLENMEDİ. RETROKORYONİK SUBKORYONİK MAYİİ İZLENMEDİ. ENDOSERVİKAL KANAL KAPALIDIR. HER İKİ OVER LOJU NORMAL GÖRÜNÜMDEDİR. DOUGLASTA PATOLOJİ İZLENMEDİ." DOKTOR HANIM bana bunun sonucunda kese var ama bebek yok dediler kürtaj olman lazım dediler dünden beri aglıyorum bebegin küçük olupta 1 hafta sonra beleirecegini düşünüyorum eşimle sizin önerdiginiz başkent ünv.gidecegiz bugun çok çaresiz kaldık doktor hanım benim yumurtlamam geç oluyo diger gebeligimdede 10gün sonradan geldigini söylediler o bebegimdede hesapta bebek büyük ama utrasyonda hesaplanandan küçük acaba buda böyle olabilirmi yoksa gerçekten boş kesemidir? cvbınızı bekliyoruz açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM. |