![]() |
Okul seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar Bu konu 3 yönden ele alınmalıdır.1. FİZİKİ YAPI- Yeterli yeşil alan ve oyun alanı- Dersliklerin öğrenci sayısına uygun büyüklükte olması- Laboratuvar olanakları- Teknolojik yatırımlar ve uygulamalar- Kapalı ve açık spor tesisleri- Kullanılan malzeme ve materyallerin sağlığa zarar vermeyen malzemelerden üretilmiş olması ve hijyenik olması- Temizlik, sağlık, yemek, ulaşım ve güvenlik hizmetleri2. ÖĞRETİM YÖNÜ- Yabancı dil eğitimi- Uygulanan eğitim programlarının niteliği- Öğretmen kalitesi ve öğretmen eğitimine verilen önem- Bireysel eğitime verilen önem- Dünya vatandaşı yetiştirmeye yönelik bir eğitim programı uygulanıyor mu?- Uluslararası çalışmalar ve işbirlikleri - OKS ve ÖSS başarısı3. EĞİTİM YÖNÜ- Okuldaki sosyal yaşam, öğrencinin sosyal gelişimine sağlanan katkı ve olanaklar- Rehberlik hizmetleri- Öğrencinin öz disiplin edinmesine yönelik çalışmalar- Kulüp çalışmaları ve sanat-spor alanlarındaki çalışmaların uzman eğitmenler tarafından yapılması- Sosyal alanda okulun elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarEyüboğlu Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Birimi ' Kaynak: Anneyiz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 PM. |