![]() |
Darüşşafaka’da eğitimle yaşamınızı değiştirmeye hazır mısınız? Darüşşafaka, 1863ten bu yana babası hayatta olmayan, ailelerimizin olanaksızlığı nedeniyle iyi eğitim fırsatı bulamayan kız ve erkek çocuklarına Atatürk ilkeleri doğrultusunda 4. sınıftan başlayarak parasız ve yatılı eğitim veren bir kurumdur.Darüşşafaka, çağdaş, özgüvene sahip, sürekli öğrenerek kendini geliştiren, değişime ve küreselleşmeye uyum sağlayan, görev ve sorumluluklarının bilincinde, ana diline hakim, İngilizceyi etkin kullanan ve ikinci yabancı dilde iletişim kurabilen, çağın gerektirdiği teknolojileri en üst düzeyde kullanan, yetenekli olduğu spor ve sanat alanında kendini geliştiren, akademik alanda donanımlı ve yaşamlarının her alanında fark yaratacak gençler yetiştirmeyi hedefler.Eğitimleri süresince öğrencilerin yemek, barınma, giyim ve öğrenim vb. tüm ihtiyaçları Darüşşafaka Cemiyeti tarafından karşılanmaktadır.2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında, 1 Haziran 2008 Pazar günü 16 merkezde yapılacak olan sınavın son başvuru tarihi; 30 Mayıs 2008 Cuma günüdür. İlköğretimden üniversiteye kadar ücretsiz kolej eğitimi fırsatını yakalayın!Ayrıntılı bilgi için; Darüşşafaka Eğitim KurumlarıTel: (0212) 286 22 00 Fax: (0212) 285 25 86 24.05.2008 Kaynak: Anneyiz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM. |