![]() |
Öğrenciye kuzeninden can Helvetica,sans-serif;"> Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Ender Çakır'a üç ay önce Ege Üniversitesi Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. Başlanan ilaç tedavisi olumlu sonuç vermedi. Durumunun giderek kötüleşmesi üzerine doktorları, iyileşmesi için tek çözümün organ naklinde olduğunu söyledi. Bu aşamadan sonra nakil için bir yandan bağış organ beklenirken diğer taraftan da uygun verici aranmaya başlandı.Helvetica,sans-serif;">Helvetica,sans-serif;">Organ nakli gündeme geldiğinde teyzesinin oğlu Hakan Dikici'nin gönüllü olduğunu, yapılan testler olumlu çıkınca ameliyata karar verildiğini anlatan Ender Çakır, Kuzenim sayesinde sağlığıma kavuşacağım için çok mutluyum. Onun sayesinde yeni bir hayata başlayacağım. Ameliyatım vize sınavlarımın öncesine denk geldi. En büyük arzum bir an önce iyileşerek okuluma devam edebilmek dedi.Helvetica,sans-serif;">Helvetica,sans-serif;">Yeğenini eski sağlığına kavuşturacağı için çok mutlu olduğunu dile getiren Hakan Dikici de Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı. Neticede bir insanın hayatı söz konusu. Şimdi tek isteğim yeğenimin iyileşip sağlıklı günlerine geri dönebilmesi diye konuştu.Helvetica,sans-serif;">Helvetica,sans-serif;">Nakil, Doç. Dr. Murat Kılıç, Doç. Dr. Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof. Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi. hurriyet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM. |