Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Vitaminler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/576720-vitaminler.html)

Bluesky24 03-05-2010 02:13 PM

Vitaminler
 
Vitaminler





Normal büyüme ve yaşamın sürdürebilmesi için gerekli olan yiyecekler de doğal olarak bulunan organik bileşiklerdir.

Vitaminlerin büyüme ve sağlıklı nesillerin oluşmasına , sinir ve sindirim sistemlerinin normal çalışması , besin öğelerinin elverişli kullanılması ve vücut direncine yardım gibi görevleri vardır. Vitaminlerin yetersiz alınımında vücut çalışmasında bozukluk ortaya çıkar.



B grubu ve C vitaminleri suda eriyen vitaminler olduğundan, vücudun ihtiyacından fazla alınması durumunda idrar yoluyla atılırlar. Yağda eriyen vitaminler A, D, E, K'dir. Vücuda fazla alındığında, vücutta depo edilerek zararlı etki gösbilirler.



Armut,



Akıllı tuz, iyotlu tuz





Yumurta sizi daha zeki yapabilir mi?





Sağlıklı süt için!





Magnezyum felce karşı koruyor





Doğru beslenme başarıyı artırıyor!







Beslenme Nedir?, Karbonhidratlar, Proteinler, Yağlar, Esansiyel Amino Asitler, Su, Mineraller, Besin Grupları, Menopoz ve Beslenme


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.