![]() |
Tahıllar Tahıllar Ekmek ve hububat gibi tahıl ürünleri büyük ölçüde karmaşık karbonhidratlardan oluşurlar. Ayrıca sağlıklı dozda vitaminler, mineraller ve lif sağlarlar. Zenginleştirilmiş unda tahılın öğütülmesi sırasında kaybedilen bir takım vitaminler vardır. Bu tür gıdalar her tür ekmeği buğday, mısır, pirinç, yulaf ve pirinç, arpa ve mısır gibi tahılları içerir. Her gün, dört ya da daha fazla porsiyon tahıl ürünü yiyin. gibi bazı tahıllarla birleştirilmesi gerekir. Her gün dört ya da daha fazla Meyve ve sebze porsiyonu tavsiye ediyoruz. Arpa, Buğday, Mısır, Pirinç, Yulaf Akıllı tuz, iyotlu tuz Yumurta sizi daha zeki yapabilir mi? Sağlıklı süt için! Magnezyum felce karşı koruyor Doğru beslenme başarıyı artırıyor! Glisemik İndeks, Dengeli Beslen Güzel Yaşa, Dengeli Beslenme, Dört Temel Gıda Grubu, Süt ve Süt ürünleri, Etler, Meyveler ve Sebzeler, En Yararlı 5 Meyve, Sağlıklı Beslenme İçin, Gıdaların Etiketlenmesi, Sebzelerin Yararları, Vejeteryan Olmak, Moda Gıdalar, Lifli Besinler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.