![]() |
Soru:"hidatik kist hakkında, karaciğer sağ lob anteriorda en kalın yerinde 3 cm ye ulaşan omentopeksi materyali" Doktor Bey merhaba , Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben Tomografi çektirdim . Tomografi sonucunda " karaciğer sağ lob anteriorda geçirilmiş operasyona sekonder bir miktar defektif görünüm ve en kalın yerinde 3 cm ye ulaşan omentopeksi materyaline ait görünüm izlenmektedir.Nüks ya da rezidü kist hidatiği düşündürür bulgu saptanmamıştır " yazmaktadır. Hala kan tahlilinin pozitif olması beni tedirgin ediyor. Vücudumda başka bir yerde kist hidatik olabilir mi acaba ? Ayrıca tomografi sonucunda Safra kesesi yoğun içeriklidir. yazmaktadır. Bunun anlamı nedir ? Yardımlarınızı bekliyor , saygılarımı sunuyorum . Doç.Dr. Ömer Faruk AKINCI 24. 11:08:04 Tomografi görüntüsü kist hidatik ameliyatından sonra olması gerektiği gibi. Bir problem görünmüyor.Testin yorumu için bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına danışabilirsiniz.Selamlar Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 AM. |