Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"hamilelik şüphesi" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/571958-soru-hamilelik-suphesi.html)

Bluesky24 25-04-2010 01:01 AM

Soru:"hamilelik şüphesi"
 




hocam erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik erkek arkadaşım boşalmadı ama yine de korkuyorum 2 hafta sonra adet olmam gerekiyor.sizce hamile kalmış olma riskim var mı?bi de böyle birşey olursa kürtaj fiyatları ortalama nedir?

Doç.Dr. A.Serhan CEVRIOGLU



25.03. 01:09:37



Merhaba,



Vagene boşalma olmadan hamileliğin gerçekleşmesi süpriz olur. Adet görmeyi beklediğiniz günlerde laboratuarda kanda gebelik testi (beta hcg) yaptırarak gebelik olup olmadığını anlayabilirsiniz. Gebelik yok ise etkin korunma yöntemi uygulamasına başlamak için aile planlaması danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.



www.serhancevrioglu.com





Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.