![]() |
Soru:"Ayak ağrısı" Merhaba, 24 yaşında 1.80 m boyunda yaklaşık 100 kiloluk bir erkeğim. Yaklaşık 2-3 haftadır ayak ağrısı şikayetim var, öyle ki artık yürümekte zorlanıyorum, bastığımda ve ayak tabanıma bastırdığımda acı hssediyorum, her iki ayağımda da var ama sağdaki daha şiddetli, ve kırmızı-mor renkte ayak bileğimde ve ayak içinde damarlar belirdi, ayak bileğim kıpkırmızı, acaba varis kaynaklı olabilir mi? Yurtdışında olduğumdan doktora gitme şansım yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar Dr. Ömer ACI 14.09. 02:23:05 Gecmis olsunAnlattiklarinizdan anladigim kadari ile, eger bir tramva veya asiri derecede zorlama, bilek burkulmasi, ve bileginizde sisme yoksa sorununuz plantar fasciitis. Plantar Fasciitis Topuk kemiğinden (kalkaneus) başlayıp ayağın önüne kadar uzanan bir bağ dokusu olan plantar faysa da oluşan ufak yırtıklarin zamanla inflamasyon yaparak agrilara neden olmasidir. Bu inflamasyon bazen ayak topugu cevresinde kizarikliklara, morarmalara neden olabilir. Bu kizarik ve morarmalar bazi kisilerde bilek cevresine kadar cikabilir. Sitemizde bulabileceginiz bir kac hareket yontemleri ile kendinizi biraz rahat hissede bilirsinizAma eger biryerden dusmus iseniz, veya ayaginizin ikisinide ayni anda burmus iseniz topuk kemiginizde veya bileginizde kirilma olmus olabilir. Yurtdisinda olmaniz sizin doktora gitmenize engel tasimamasi gerektigini dusunmekteyim. Nede olsa sizin sagliginiz herseyden once gelir. Eger Yurdisi dediginiz Amerika ise size yardimci olabilirim. bana omeraci@ayaksagligim.com dan ulasabilirsiniz. tekrar gecmis olsun dileklerimleSagli gunler hep sizinle olsun Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |