![]() |
Soru:"menoraji" iyi günler diliyorum.Hayırlı çalışmalar.Ağustos 13 de adet dışı kanma ile doktora gittim 1 hafta sonra ultrason çekiminde polip olduğu kürtaj edilmem gerektiği söylendi.Ağustos 23 te kürtaj oldum pataloji sonucunuda 27 eylülde aldım. özel muanehaneye gitme şansım yoktu. polikilinikte sonucu gösterdim.tanı olarak monoraji yazdı hiç açıklma yapmadı 6 ay ilaç tedavisi dedi. bana bu konu hakkında açıklama yaparsanız sevinirim internetten baktım ama asıl merak ettiklerimi öğrenemedim tşk ediyorum iyi günler Allah yardımcınız olsun........... size patoloji sonuçlarını söylemiyi unutmuşum sonuçlar şöyle: MİKROSKOBİK BULGULAR TANI: ENDOSERVİKAL POLİP (ADENOMYOMATÖZ TİPTE) (ENDOSERVİX , BİOPSİ) ENDOMETİAL GLÜLER HYPERPLAZİ (BASİT, ATİPİSİZ BENİNGTİPTE , ENDOMETRİUM CURETTAGE.) MAKROSKOPİK BULGULAR :3 CM3 KADAR HACMİNDE KÜRETE VASIFTA YUMUŞAK KIVAMDA KİRLİ BEYAZ SARI RENKTE DOKU PARÇALARINDAN OLUŞAN KÜRETAJ MATERYALİ. Prof.Dr. Idris KOÇAK 24.12.06:50:43 sizin icin ameliyat uygun olur ilac tedavisi şikayetlerinizi ortadan kaldırmaz gecmiş olsun Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 PM. |