![]() |
Soru:"Sıkıntı" Değerli Doktorum, 7 yaşlarında başlayan bir rahatsızlığım tekrar etmeye başladı. Eskiden kalabalık yerlerde aşırı heyecan ve kalp çarpıntısı yaşardım. Anneme : kalbim heyecanlanıyor dermişim. Kapalı yerlerde panik olurdum.(O sıralarda kalpdamar cerrahisi ve kardiologa baktırdıklarında,kalbin delik olduğu anlaşılıyor (ASD tipi)ve ameliyatla kapatılıyor) Şu an yaşım 35 (erkek)ve arabada giderken özellikle yaz aylarında klimalı ortamdan birden klimasız ortama geçerken veya araç konvoyunda beklerken sıkıntı ve daralma yaşıyorum. Nefes alamayacakmışım gibi oluyor. Gücüm kalmamış gibi kalbim yorgunluktan duracakmış hissi veriyor. Arkasından panikleme yaşıyorum. Kontrole gittiğimde 2. derece kalpkapakçığı yetmezliği denildi.Bu tarz rahatsızlığımın sizin branşla ilgi var mıdır ? Teşekkürler. Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN 19.07. 18:53:37 kalp kapakciginizdaki sorundan cok psikolojik kaynakli bir durum oldugunu dusundum. bu nedenle psikiyatriye basvurmanizi oneririm. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM. |