Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Antibiyotik'e alternatif geliyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/560176-antibiyotike-alternatif-geliyor.html)

Bluesky24 22-04-2010 07:53 PM

Antibiyotik'e alternatif geliyor
 


Alternatif ilaçların kaynağı gümüş elementi olacak. Gümüş elementinin sağlığa yararlı özelliklerini nanoteknoloji& vasıtasıyla birleştirmeyi başaran Rus bilimadamlarına göre, antibiyotik yakın gelecekte yerini gümüş moleküllerinden oluşturulan ilaçlara bırakabilir.



Zira gümüş molekülleri bağışıklık sistemini kuvvetlendirirken, insan vücudundaki virüs ve bakterileri yok ediyor.



İnsan sağlığı için herhangi bir tehlike arz etmeyen gümüşün en önemli özelliğiyse, mikroorganizmalara barınma şansı tanımaması.



Gümüş bazlı bazı ilaçların, yakında Rus piyasasına sürülmesi bekleniyor.



Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.