Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"Mide Bulanması ve gaz hk." (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/559018-soru-mide-bulanmasi-ve-gaz-hk.html)

Bluesky24 22-04-2010 04:56 PM

Soru:"Mide Bulanması ve gaz hk."
 




Sn.Doc. Dr. Yusuf bey



18.04. tarihinde kanalda bulunan taşı kırdırdım. (endoskopik yolla) Oraya stent taktılar. Allaha şükür her geçen gün iyiye gidiyorum. 15 gün sonra da çıkarttıracağım.



Ancak 2 gündür midem bulanıyor, affedersiniz geğirmek geliyor, karnım biraz ağrıyor (bağırsaklarda gaz var)



bildiğiniz üzere 14.02. tarihinde size muayene olmuştum. reflü gasrit teşhisi koymuştunuz . Vemiş olduğunuz pulcet, rennie duo ve metespasmil çok iyi gelmişti. Pulcet 1 hafta önce bitti.



Bu barade ne yapayım, dünden itibaren meteospasmil ve Rennie duo alıyorum.



Mide bulantısı neden olabilir. Böbrek taşı / stent den mi? Böbrek taşı operasyonundan itibaren sifloz 500 mg antibiyotik (siprofloksasin 500 mg) kullanıyorum. 13 gündür kullanıyorum.Bunun etkisimi olabilirmi? Biraz stres yaptım ondan mı? Ne yapmalıyım? Tavsiye ve bilginizi bekliyorum.





Saygılarımla,



Fakı SARIKAYA

Gence / Azerbaycan

+994 50 222 08 22

Doç.Dr. Yusuf AKCAN



05.05. 10:32:29



mide için aldığınız ilaçları bir ay daha uzatın.

böbrek yollarındaki durum için tedaviniz iyi diyorusnuz.



kanda beyaz küre

ateş ölçümü

sedimanatasyon ve crp normal ise bu durum gerçekten iyidir demektir.



sorun mide-barsak ise ilaçlar durumu çözecektir.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.