![]() |
Soru:"Burun Estetiği" merhabalar Cenk bey, ben 23 yaşında bir bayanım.rahatsızlığım burnuma 15 yaşında sinüzit ve kemik eğriliği teşhisi konuldu.ameliyet olmam gerektiğini söyledi dr.maddi durumum nedeniyle olamadım.ilaç tadavisi gördüm.daha sonra sinüzitim kronik olarak her soğuk algınlığımda yineledi.yoğun sızlama,nefes almakta zorlanmakla beraber o yıldan beri koku alamıyorum.sürekli aynı kokuyu hissediyorum burnumda.ayrıca görsel olarakta burnum kemerli ve aşağı doğru eğiklik var estetik yaptırmak ve aynı zamanda öbür anlattıklarımında operasyon içinde olmasını istiyorum.araştırmalarıma göre ikisinin aynı anda yapılmasını tavsiye ediyor drlar.devlet hastanesinden yaptırmak istiyorum ama başka yorumunuzda bunun mümkün olmadığını anladım.bu operasyon bana tahminen ne kadara mal olabilir bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Uzm.Dr. Cenk TOKAT 07.16:45:38 Merhaba Canan Hn,Burun iç kısmında eğrilik olduğu zaman hava akışı düzeni bozulur, hava geniş olan kısımdan akar, dar olan kısımdan az geçer. Bu az geçtiği alanda ise sinüsleri havalandırma fonksiyonu bozulur ve giderilemeyen sinüzit tablosu ortaya çıkar. Uzayan sinüzit ise sürekli enfeksiyonlar nedeniyle koku duyusu alan bölgeyi rahatsız eder ve istenmeyen kokular almaya başlarsınız. Zamanla koku duyusu kaybı da bundandır. Yapılacak olan septonazal korreksiyon(burun orta duvarı ve burun dış kısmının düzeltilmesi) havalanma dengesini sağlar ve sinüzit ataklarını ve buna bağlı şikayetlerinizi geriletir.Daha detaylı bilgi için beni 0532 5593849 dan arayabilirsiniz.Görüşmek üzere.Op.Dr. Cenk Tokat Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |