Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"yüksek gradeli glial tümör(ganglioglioma)" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/558686-soru-yuksek-gradeli-glial-tumorganglioglioma.html)

Bluesky24 22-04-2010 03:54 PM

Soru:"yüksek gradeli glial tümör(ganglioglioma)"
 




ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam benim teşhisim yüksek gradeli glial tümör ancak ben radyoterapi aldım kemoterapi vermediler.ameliyat olduğumu daha önce yazmıştım

bu teşhise göre hocam bir yorumunuzu alabilirmiyim. birdaha yenilenme oranı nedir kemoterapi almam sizce şartmı radyoterapi almış olmam çocuk sahibi olmama engelmi benim ameliyat olduğum hastane baya kalabalık bir hastane o yüzden net bilgiler alamıyoruz ayrıca 6 kür temodal diye bir ilaç kullım cevabınızı bekliyorum ve çok teşekkür ediyorum hocam.



Yard.Doç.Dr. Özcan YILDIZ



02.02. 22:12:06



Gangliogliomalar nadir görülen tümörler olduğundan çok tecrübemiz yok (tüm beyin tümörleri içinde %1). Sizdeki yüksek gradeli olduğundan hiç yinelemez diyemeyeceğim. Çocuk sahibi olmak için hastalığınızın tamamen iyileşmesini en azından ilk4-5 yılı atlatmanızı tavsiye ederim.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.