![]() |
Soru:"helicobacter bakteri tedavisi yeterli mi?" Ben 27 yasindayim Gunay yuksel Hollada yasiyorum, 2 ay once mekke medine gittim donmeme 3 gun kala ates mide bulantisi ve istifra ediyordum. Hollaya dondugum zaman doktora gittim. Kan testi yaptilar kanimda helicobacter cikti bana mideme hortum saldilar. ve birsey cikmadi ve bana PantoPac ilaci verdi doktor 7 gun onu ictim 1 hafta oldu faydasini gormedim daha halen midemde sisiklik hissediyorum ve affedersin gegirme ihtiyaci duyuyorum ve baska turlu rahatliyamiyorum. Acaba doktorun verdigi Pantopac faydasi olmadimi. Bu cuma echo ya gonderdiler ama ordan ne cikcagini bilmiyorum Bana ne onerirsiniz? Turkiyeye gelmem gerekiyormu ? Saygilarimla Dr. Editor Saglikdanis 10.03. 09:43:14 ani gelişen mide rahatsızlığı ve bulantılarda genelde besin zehirlenmesi veya akut gastroenteritler olmaktadır. genelde bir süre sonra iyileşirler ancak mide-barsak sisteminde de bir hassasiyet bırakabilirler. geğirtinin fazla olması nedeni ile safra kese ultrasonu çektirmelisniz. pantopac türkiyede yok. içinde 3 ayrı ilaç var ise onlardan biri klaritromisin içeriyordur. bu ilaçta mide barsak sisteminde kullanıldığı sürece bir hassasiyet yapabilir. bu yüzden ilaç bittikten bir süre şikayetlerin geçmesi beklenir. bunların dışında hastayı görmeden bir şeyler söylemek doğru olmaz. geçmiş olsun.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 AM. |