Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Tusem Farmakoloji Soru (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/557930-tusem-farmakoloji-soru.html)

Bluesky24 22-04-2010 01:46 PM

Tusem Farmakoloji Soru
 


Tusem Farmakoloji Soru



Tıp Yayınının Yazarı:



İhsan Bağcıvan, M. Cenk Yılmaz



Tıp Yayınının Yayın Evi:



Tusem Yayınları





Tıp Yayınının Türü:



TUSEM



Tıp Yayınının Özellikleri:



2009 baskı



627 sayfa



Açıklama:



Gerek ögrencilik yıllarımda gerekse Tıpta UZmanlık Sınavına hazırlanırken benim için en zor derslerden biri Farmakoloji olmuştur.Konuların genellikle ezbere dayalı olması, sağlam bir altyapı gerektirmesi,Tıp Fakültelerinde ilk kez klinik birikimin tam olmadığı 3.sınıfta alınması ve yeniliklere çok açık bir alan olması bu zorluğun nedenleri arasında sayılabilir.Kısaca,Farmakoloji öğrenciler ve Tıpta Uzmanlık Sınavına hazırlanan adaylar için ''sevimsiz'' bir derstir.







Tıpta Uzmanlık Sınavında,Farmakoloji alanından 20 soru çıkmaktadır.Ayrıca iyi bir alt yapıya sahip adaylar Fizyoloji,Biyokimya,Mikrobiyoloji,Dahiliye,Pediatr i



Genel Cerrahi ve Kadın Doğum alanlarından da oldukça fazla sayıda soru yapılabilmektedir


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.