Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Hemoroidi artıran gıdalar.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/557552-hemoroidi-artiran-gidalar.html)

Bluesky24 22-04-2010 12:52 PM

Hemoroidi artıran gıdalar..
 




Kışın sıvı yerine daha çok katı gıda tüketilmesi sebebiyle sindirim sistemi şikayetleri artıyor. Uzmanlar, bunun hemoroidi (basur) tetiklediğini belirtiyor.



Tedavi sürecinde işgücü kaybı yaşatması sebebiyle hemoroit, modern toplumların en önemli sağlık sorunlarından birisini teşkil ediyor. Sakarya Vatan Hastanesi Başhekimi Dursun Bostancı, Türkiye'de insanların yüzde 50'sinin hayatının herhangi bir döneminde hemoroitle ilgili yakınma yaşadığını dile getirdi.



Dr. Bostancı, Katı gıdaları çok tüketmek suretiyle sindirim sisteminde sıkıntı yaşanmaya başlar, kabızlık oluşur. Hemoroidin ana nedeni kabızlıktır. Aşırı hareketsizlik de rahatsızlığa sebep olur. İlaç tedavisi yeterli olmazsa cerrahi müdahale yapılır. şeklinde konuştu.







Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.