![]() |
Soru:"sinir sistemi" merhaba, ben 1 ay önce yüz kasımda atma,ayak parmağımda uyuşma,beynimin sol tarafı ve sırtımın uyuşma şikayetiyle nörolojik muayene oldum.etol ve kabral veridi.aynı zamanda paxil verildi.şiddetli baş ağrım oluyor ve yastık dahi kullanamıyorum.sülphirde kullandım ama psikolojik bir rahatsızlık old.düşünmüyorum.şuan sağ ayak baş parmağım yanarak uyuşuyorve bembeyaz kalıyor ve hissizlik var mide bulantısı ve dengesizlik düz yolda yürürken ortalayamama kapıya çarıyorum ve isim hatırlamakta zorlanıyorum bir an bildiğimi unutuyorum ve sürekli bir halsizlik eklem ağrısı çekiyorum.beyin ve boyun mr si çekildi.boyunda aşırı düzleşme var.egsersiz yaparak rahatlattım ancak vücüt uyuşukluğum halen var bazen uykuda uyuşuyorum ve çok sık grip oluyorum bağışıklık sis.hiç güçlü değil.nasıl yardımcı olabilirsiniz? şimdiden teşekkürler blg..syg.. Prof.Dr. Ayhan BÖLÜK 26. 10:45:32 merhaba,önerimiz üniversite düzeyine nöroloji psikiyatri bölümlerince muayene olmanız olacakgeçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 PM. |