![]() |
Soru:"büyük abdestten kan gelmesi" iyi çalışmalar benim sorum 3 haftadan beri büyük abdestimden önce sümüksü bir su geliyor daha sonra 4,5 damla kan geliyor bunun yanında aşırı gaz oluyor günde 3,4defa büyük tuvaleteçıkıyorum sağlık ocağına gittim cipro 500tablet flagly500tablet reflor 250tablet verdi 3günden beri kullanıyorum hiç bir değişiklik yok.kasım ayında yine buşekilde olmuştu ilaç kullandım geçti2006dada olmuştu ozaman hastaneye gitmiştim boğaz enfeksiyonu için 2kutu antibiyotik kullanmıştım doktor antibiyotiğe bağlı olabilir dedi 10gün bekle dedi 15gün sonra normale döndü.lütfen bana bir akıl verin korkuyorum sigortamda yok hangi hastaneye gidiyim .kolonoskopiye geek varmı.hangi yolu izlemem gerek cevabınız için şimdiden çok teşekkürler... Doç.Dr. Yusuf AKCAN 05. 16:37:19 dışkıda kan görmek kolonoksopi gerektirir. %99 üsütnde bunlarda hemoroid çıkar ama bu kolonoskopiye engel değildir. özellikle sizde iki kez olmuş.antibiyotiğe bağlı clostridium difficile kolitlerinde bazen kanlı ishal olabilmektedir. bu durumda clostridium toksini dışkıda bakılabilmektedir.sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM. |