![]() |
Soru:"boşluk ağrıları" merhaba..geçen ishal salgınından ve vucuttaki asırı su kaybındn dolayı serum takıldı ...hastalıgım gectı herhangıbır sorun kalmadı..yanlız bol su ıcmem soylendı ve uyguladım...aradan 7 gunluk bır zaman gectıkı son 2 gundur bosluklarımda (arka) agrılar hıssedıyorum ..bu agrılar olurdu fakat 3 ayda bır 5 ayda bır 1 saat kalırdı gıderdı..nadıren olurdu bu kadar olmamıstı hıc...bobreklere yonelık sanıyorum fakat ıdrarımda bı anormallık yok gayet normal bu agrıların sebebi ne olabilir sizce ..teşekkurler Uzm.Dr. Gülnihal TUFAN 20.09:40:30 Karın ağrısı, enfeksiyonlar (idrar yolu, safra kesesi, barsak, vb), taş hastalıkları, gaz sıkıştırması, gıda allerjisi gibi birçok nedene bağlı olarak görülebilir. Beraberinde ateş, bulantı, kusma, dışkıda kan görülmesi, ishal, kabızlık olması veya ağrının sırta, boyuna veya omza yayılması, tekrarlayıcı, şiddetli veya giderek artan bir şekilde olası mutlaka doktora başvurmayı gerektirir. Sizde de tekrarlayıcı ağrılar mevcut. Bu nedenle dahiliye uzmanına başvurmanızı ve gerekli tetkikleri yaptırmanızı öneriyorum. Saygılarımla. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |