Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"hastalığıma kadın doğum doktoru "normal" dedi, acaba kronik sistitmi?" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/555501-soru-hastaligima-kadin-dogum-doktoru-normal-dedi-acaba-kronik-sistitmi.html)

Bluesky24 21-04-2010 11:09 PM

Soru:"hastalığıma kadın doğum doktoru "normal" dedi, acaba kronik sistitmi?"

ayından beri her ay ortalama 2 kere işinde iyi bir kadın doğum uzmanına gidiyorum.şikayetlerim:ilişkiye girdiğim an çürüğe çıkıyorum ve hayatım felç oluyo resmen..dayanamayacağım boyutta Yanmalar(ama bu yanmalar sadece idrar yaparken olmuyor devamlı oluyor),idrar yolları enfeksiyonu gibi az az sık sık yanmalı idrar,bol akıntı bazen koyu sarı bazen pelte gibi beyaz,şiddetli kasık ağrısı ve sanki ilişkiden sonra içimi makasla kezmişler parçalamışlar gibi acayip acıyor...her ay hormon tahlillerimde yapılıyor,FSH 8-8... küsürlerde 4 aydır doğum kontrol hapıda kullanıyorum ama sadece kilo aldım buda canımı sıkıyor...jinekolojik muayenede doktor önce küçük yara var yakarız tedaviyle düzelmezse dedi aylarca macmirror diye bir fitil verdi sonra yara iyileşti dedi birsürü krem çeşidide denedik tabi,ama bunlar sadece hafifletiyor ama bu hafifletme işime yaramayacak kadar az!!!yani ne kadar fitil koyarsam koyayım bir kere ilişkiye girmem sanki hiç tedavi görmemişim gibi tekrar beni başa döndürüyor...antibiyotiklerde bir işe yaramıyor,çünkü idrar ve kan tahlillerim temiz çıkıyor,ama ben hissediyorum sanki içimde bir kesik var...bu arada sol overde kistte vardı ama doğum kontrol haplarıyla kayboldu....artık doktorumda afalladı ve sırayla deneyeceğiz hangi ilaç iyi geliyorsa diye dedi,kafayı yememe ramak kaldı nedir bu geçmeyen şey?evleneli 1 yıl 8 ay oldu ve ilk aylar çokı nadir hastalanıyordum ama zaman ilerledikçe sık sık ve her ilişkiye girmemden sonra artık olmaya başladı...eşimle artık ilişkiye giremiyoruz çünkü girersek ben 1 ay acısını çekiyorum tam iyileşiyorum ve eğer tekrar ilişki olursa yine baştan hastalanıyorum!!!nedir bu ne olur yardım edin?kafayı yiyeceğim artık,tıbba inancımı kaybetmek üzereyim!!! Aceba kadın doğum değilde ürolojiyemi gitmem gerek ama ürolojiye geçen yıl kışın gittiğimde mesane ulturasonum böbreklerim falan çekildi normal çıktı doktor bana doğum yap geçer dedi devlet hastanesinde ilaç bile yazmadı ancak sanki idrarımın içten en son çıkış noktasında bi yara var gibi acıyo aceba ilişki esnasında idrar yolları hasar görmüş olabilirmi?vücudum aşırı hassastır yapı olarak,ne olur yardım edin[img]/images/smilies/frown.gif[/img]

Uzm.Dr. Mehmet KALKAN

09. 11:21:07

kronık sıstıt olabılır. ama tum yakınmalarınız acıklamıyor. yenıden kadın dogum doktoru , psikiyatri ve urolojı uzmanına gorunmelısınız

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM.