Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Sağlıkta kalite düşmeyecek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/555067-saglikta-kalite-dusmeyecek.html)

Bluesky24 21-04-2010 12:56 PM

Sağlıkta kalite düşmeyecek
 


Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve etkinliğinde azalmaya yol açacak herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyeceğini söyledi.

IMF'nin, "Sağlık harcamalarında tasarrufa gidilmesi gerektiği" açıklamasıyla ilgili soruları cevaplayan Ünüvar, sağlık hizmetlerinin kalitesini ve etkinliğini azaltacak bir kısıtlamanın söz konusu olmadığını belirtti.



Ünüvar, "Tabii birtakım tasarruf ve denetime yönelik tedbirler üzerinde çalışıyoruz. Hazine, Devlet Planlama Teşkilatı, Maliye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Sağlık Bakanlıkları olarak beraber çalışıyoruz. Onlarla ilgili çalışmaların sonuçları açıklanacaktır." dedi.



Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.