Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   çok çok acil lütfen,tıp merkezinin çıkarmış olduğu raporda başhekimlik kısmına mesul ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/554546-cok-cok-acil-lutfentip-merkezinin-cikarmis-oldugu-raporda-bashekimlik-kismina-mesul.html)

Bluesky24 21-04-2010 11:42 AM

çok çok acil lütfen,tıp merkezinin çıkarmış olduğu raporda başhekimlik kısmına mesul ...
 
çok çok acil lütfen,tıp merkezinin çıkarmış olduğu raporda başhekimlik kısmına mesul müdür dr kaşe-imza yapmış,kaşede başhekim veya yardımcısı yazmıyor da mesul müdür yazıyor,kabul edilebilir mi



5





Tıp merkezlerinde başhekim değil mesul müdür hekimlerbulunduğundan bunların başhekim yerine raporu imzalamaları ve hastane mührünün basılması kabul edilmektedir.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.