Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   diyabete bağlı periferik nöropatik ağrı teşhisli bir rapor var 3 gündür... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/554274-diyabete-bagli-periferik-noropatik-agri-teshisli-bir-rapor-var-3-gundur.html)

Bluesky24 21-04-2010 10:56 AM

diyabete bağlı periferik nöropatik ağrı teşhisli bir rapor var 3 gündür...
 
diyabete bağlı periferik nöropatik ağrı teşhisli bir rapor var 3 gündür deniyorum hastanın raporunu sistem görmüyor sistemde rapor bilgisinde rapor kayıtlı .ben tekrar 10.16 nöropatık ağrı giriyorum deniyorum yinede görmüyor yardımcı olursanız sevinirim hasta tahsıs no:2102957990

karne no:479352

tc no:15029293944



7





Hastaya raporlar mükerrer girildiğinden strip ve kullanım raporları farklı kodlarla defalarca girildiğinden sistem raporunu seçemiyor, http://istanbul.sgk.gov.tr"Provizyon Merkezimizdeki Düzeltme İşlemleri Hakkında" duyurumuzdaki dilekçe örneğiyle beraber hastanın tüm raporlarını faksladığınızdamükerrer gereksiz rapor girişlerinisilip düzenleyebiliriz.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.