![]() |
Soru:"Depresyon" mrb ben daha öncede bu soruyu sordum ama ayrıntılı anlatamadım sanırım yaşım 25 ben uykusorunu yaşıyorum genelde sabah 6 7 gibi yatıyorum ve 3 4 saat uyuya biliyorum ve gecelerigenelde aglıyorum hayattan hiç zevk alamıyorum mutlu olamıyorum işe girimek istiyorum içimden elmiyo ve ben 8 ay önce nişanlımı kaybettim vefat etti dahada sıklaştı bu huzursuzluk bende şuan imkanım yok dr gitmek için fakat seragual adında bi ilaç kullım bıraktım 25lik ve 100 lüktü titreme oluyordu ellerimde sinirlendigimde ne yaptıgımı bilmiyorum kırıyorum döküyorum işte ne yapmam gerekiyor.teşekkür ediyorum şimdiden. Dr. Editor Saglikdanis 21.08.14:12:33 sayın üye şikayetlerininizin ağırlığı gözönüne alındığında ve bir iştede çalıştığınıza göre en azından anlaşmalı özel hatanelerin psikiyatri servisine başvurabilirsiniz. sitemizin amacı hastaları tedavi etmek veya tedavi önermek olamaz. çünkü hastayı görüp muayene etmeden bunu yapmak yasal veya ahlaki olamaz, doğruda olmaz. sitemizin amacı insanları hastalıklar konusunda genel bilgiler vermektir. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM. |