Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"hepatit b bulaşı hakkında" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/553376-soru-hepatit-b-bulasi-hakkinda.html)

Bluesky24 20-04-2010 11:25 PM

Soru:"hepatit b bulaşı hakkında"
 




iyi gunler vural bey..ben sunu merak ediyorum ..bir bardakda bulunan cay kola veya su olsun..iki kisi tarafindan kullanilirsa ve kisilerden biri bepatit b li ise diger kisiye gecme ihtimali varmi... yani bir bardaktaki cayi iki kisinin icmesi durumunda sahislardan biri hepatit bli ise diger kisiye gecme ihtimali varmi ...yanitlarsaniz cok sevinirim tessekkurler.

Prof.Dr. Vural KAVUNCU



23. 23:42:25



Böyle bir olasılık hemen hemen yok. Hepatit B virusunun kan yolu ile gösterilmiş ama vücut salgıları (tükrük vb) geçişi net değil. Eğer bu şekilde geçişi olsaydı herhalde toplumuzda Hepatit B olmayan kalmazdı. Ortak kullnılan bardak vb. malzeme o kadar çok ki.

Prof. Dr. Vural Kavuncu







Kaynak: www.saglikdanis.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.