Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   merhaba ben ağustos sonu gibi beyin tümörü aleiyatı geçirdim.ilaçlar yan etki yaptığı için 15 gün... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/552934-merhaba-ben-agustos-sonu-gibi-beyin-tumoru-aleiyati-gecirdimilaclar-yan-etki-yaptigi-icin-15-gun.html)

Bluesky24 20-04-2010 09:59 PM

merhaba ben ağustos sonu gibi beyin tümörü aleiyatı geçirdim.ilaçlar yan etki yaptığı için 15 gün...
 
merhaba ben ağustos sonu gibi beyin tümörü aleiyatı geçirdim.ilaçlar yan etki yaptığı için 15 gün hastanede yattım yüksek ateşten dolayı şu an saçlarım dökülüyoryaklaşık 1 aydan beri sizce bu daha ne kadar devam eder?

iyi günler.

23.10 / arzu sel



CEVAP:

2-3 ay daha devam edebilir.Bu tür saç dökülmeleri genellikle geri dönüşümlüdür üzülmenize gerek yok.Sağlığınız düzeldiğinde yeniden çıkacaktır.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.