Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   !!!!ilaçlar temodal 250,100,5 mg kapsül ve navoban kapsül.reçetemiz iade gel... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/552362-ilaclar-temodal-2501005-mg-kapsul-ve-navoban-kapsulrecetemiz-iade-gel.html)

Bluesky24 20-04-2010 08:28 PM

!!!!ilaçlar temodal 250,100,5 mg kapsül ve navoban kapsül.reçetemiz iade gel...
 
!!!!ilaçlar temodal 250,100,5 mg kapsül ve navoban kapsül.reçetemiz iade gelmiş fakat ben tam olarak neyi düzeltmeliyim anlayamdım.hastanın patoloji raporunu da reçeteye ekledim.patolojik verileri var ve patolojik tanısı :sol frontal lobşkitle rezeksiyonu:anaplastik oligoastrositom (WHO grade ııı).

raporunu 2 radyasyon onkolojisi uzmanı ile 1 iç hast. ve tıbbi onkoloji uzmanı çıkarmış.klinik bulgu :nüks beyin tümörü(grade ıı astrositom), tanı :beyin malign neospazmı.tüm ilaçların dozları ve kullanım şeması mevcuttur.örneğin temodal için 500mg capsul hergün yazılmış.(günde 500 mg)fakat sayın SGK kontrolörleri bunun hergün yazan kısmını daire içine alıp yanına üç adet soru işareti koymuşlar.( ) raporun sonuna ise 14 kür görecektir yazılmış.fakat SGK dan hastanın ne kadar süre radyoterapi aldığı radyoterapiden sonra kemoterapi sürecinde temodal için kür protokolü açıkça belirtilmelidir denilmiş.

lütfen bana yardımcı olurmusunuz 1-neyi düzeltmem gerektiğini anlayamadım.2- iade reçetelerin nasıl bir işlemlemle geri gönderildiğini bilmiyorum.



63





Hastanız sadece radyoterapi aldığı dönemde her gün temodal kullanabilir. RAporda radyoterapinin süresinin ve dozunun raporda açıkca yazılması ve radyoterapi bitiminde kür olarak alacağı dozun ve süresinin de ayrıca raporda belirtilmesi gerekmektedir.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.