![]() |
Soru:"fokal milimetrik sklerotik odak" cinsiyet : erkek yaş: 32 merhaba mustafa bey, yaklaşık 1,5 yıl önce mide kanseri teşhisiyle ameliyat oldum ve midemin yarısı alındı ve metastaz saptanmadı. daha sonra radyoterapi ve kemoterapi aldım. düzenli olarak tomografi, endoskopi, kan tahlili yaptırıp kontroller yaptırıyorum. bugüne kadar herhangi bir problem yaşamamıştım. fakat son toraks bt tetkikinde; torakal 6 ve torakal vertebra end plateine yakın mesafelerde 2 adet fokal milimetrik sklerotik odak dikkati çekmiştir, bulgusu saptandı. bu tanı hastalığımın tekrarlamasıyla ilgili olabilir mi? daha başka tetkikler de yaptırmam gerekir mi? şimdiden teşekkürler... saygılarımla, ali çetin Doç.Dr. Mustafa ÖZATEŞ 22. 22:40:48 öNCELİKLE ALLAHTAN HAYIRLI ŞİFALAR DİLİYORUM.HASTALIĞIN TEKRARLAMASI OLDUĞUNU SANMIYORUM. BU TüR BULGULAR NORMALDE DE GöRüLEBİLİR. FİLMDE GöRMEK LAZIM. ANCAK KESİN EMİN OLMAK İçİN PET-BT YAPILABİLİR.SAĞLIKLI GüNLER DİLİYORUM.SELAMLAR Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |