![]() |
Soru:"imdat" mrb ben 22 yaşındayım.reflü hastasıyım ve barrett var. mide ilcı kullanıyorum.ayrıca migren ilacı. sık sık karnım ağrır..genelde sindirim sistemim hep sorunlu olmuştur..genellikle kabızlık sorunu çekerdim ama bu aralar ishal de olmaya başladı..nisan ayındayine gastroenterit tanısı konarak tedavi edilmiştim acilde. mikrobik değildi.şimdi de 1 haftadır karnım ağrıyo..yediklerime de dikkat ediyorum ama her sabah yine ağrıyla uyanarak kıvranıyorum. tuvalete gittikten sonra da devam ediyo ve gün boyu sürüyo..Bıktım artık:.(ankara da yaşıyorum ve bu hafta içinde hastanelerin aciline başvurduğumda hacettepe doluydu, ibni sinada gelen hastalar kaçarcasına geri dönüyorlardı..hemşirenin hastaya geber demesi... napıcağımı bilmiyorum.sonuçta hala hastayım ve hiçbir hastaneye gidemiyorum. özellere verecek kadar param yok..ünv.öğrencisiyim.zaten bana yardımcı olacak bir doktor da bilmiyorum.kendimi çok çaresiz hissediyorum ve ağrılarımla başbaşayım. NOLUR kısa sürede rahatsızlığıma çare olacak Ankarada iyi bir doktor yada hastane önerin yada siz üye doktorlar, bana ne yapmam gerektiğini söyleyin.şimdiden teşekkürler....cvbınızı bekliyorum.. Uzm.Dr. Esin KORKUT 03.07. 12:32:48 şikayetlerin barsak spazmınıı andırıyo. benim önerim ankarada herhangi bir gastroenteroloji polikliniğine başvurmandır. Mutlaka yardımcı olacaklardır. geçmiş olsun Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM. |