![]() |
Soru:"annem geceleri kabus görüyor" Ben annemin rahatsızlığından bahsedeceğim annem geceleri kabus görüyor kabusların geneli dövüyolar korkutuyolar yabancı insanlar yada hayvanlar tarafından bunun sebebi nedir?Gündüzleride sıkıntısı oluyor? Kendi soruma gelince;31 yaşındayım.. ben çocukluğumdan beri sürekli ağlayan, ağlamak için sıkıntıyı düşünüp ağlayan, halsiz, güçsüz, isteksiz,yemek yeme isteği olmayan, asosyal vede başarısız, konsantrasyonu bozuk biriyim. Bu halim beni daha çok depresyona sürüklüyor, kitap okumak istiyorum kitabı elime alınca uykum geliyor, sınavlara çalışmak istiyorum beynim de konsantrasyonu sağlayıp bi türlü çalışamıyorum bi kaç işyerine girdim ordada sebat edemiyorum insanların dilinden anlayamıyormuyum acaba??Sıkıntıya giremiyorum.Kimseyi görmek yada seslerini duymak istemiyorum.Hep çocuk gibi konuşuyorum vede öle davranıyorum .. Ve ağlamalarım hala devam ediyor anafranil seralin ilaçlarını vermişti dr bana onu kullanınca öğrenme gücüm daha çok oluyodu vede neşeli oluyordum kiloda aldırdı bana kansızlık sorunum var(pekmezle tedavisini yapıyorum) ancak asıl sorunum ne benim[img]/images/smilies/frown.gif[/img] ??Bana yardımcı olursanız sevinirim ....Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için..... Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN 24.05. 10:05:17 cocukluktan beri surdugu icin ilac etkili olabilir ama tedavinizin ilac yaninda psikoterapi ile de desteklenmesinde yarar var. bu konulari doktorunuzla gorusup kararlastirmanizi oneriyorum. Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM. |