![]() |
Tıp Dünyasına 340 Nefer Daha Katıldı Tıp Dünyasına 340 Nefer Daha Katıldı[/b] 22.06.2008 1955 yılında eğitim öğretime başlayan ve bu yıl 48nci dönem mezunlarını uğurlayan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, 340 neferi daha tıp dünyasına kazandırmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. 1955 yılında eğitim öğretime başlayan ve bu yıl 48nci dönem mezunlarını uğurlayan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, 340 neferi daha tıp dünyasına kazandırmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. Kültürpark Fuar Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen mezuniyet törenine E.Ü Rektörü Prof. Dr. Ülkü Bayındır, E.Ü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Erdener ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı. Bu coşkulu günde aileleri de mezun öğrencileri yalnız bırakmadı. Prof. Dr. Ülkü Bayındır: "Üniversiteler sadece bilimsel çalışmalarla değil, sosyal yaşantı ve düşünce tarzlarıyla da topluma örnek olmak zorundadır" dedi.Prof. Dr. Ata Erdener: "Üniversitelerde politika değil akıl ve bilim egemen olmalıdır. Koşullar ne olursa olsun Atatürk ilkelerinden ve cumhuriyet kazanımlarından vazgeçmeyeceğiz" dedi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM. |