![]() |
Soru:"bitkisel göğüs büyütücü" mrb doktor bey ben 21 yaşındayım göğüslerim çok küçük göğüs kafesim neredeyse dümdüz piyasada birçok bitkisel olduğu söylene göğüs büyütücüler var bunlardan kullanmak istiyorum ama ne kadar sağlıklı emin olamıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz Uzm.Dr. Cenk TOKAT 17.09. 15:08:33 MerhabaGöğüs dokularında kimyasal bir maddenin büyüme sağlaması için ya hormon içermesi, ya da hormon benzeri bir etki göstermesi gerekir. Meme kanseri gelişimi hormonlarla içiçedir. Bu nedenle göğüs büyütmek için bu ilaçların kullanımı sizde meme kanseri gelişim riskini arttırabilir. Bu ilaçlar bitkisel kökenli, hormon içermeyen diye piyasaya sunulmakta. Bu tarz maddelerin ise ne meme bezlerini, ne de meme yağ dokusunu büyütme etkisi olamaz. Olsa bile en fazla adet dönemlerindeki kadar bir büyüme olacaktır.Tıbbi olarak bukadar az fayda gösterecek bir maddeyi kanser gibi bir riski göz önüne alarak kullanmanızı kesinlikle önermem.Görüşmek üzere.Op.Dr. Cenk Tokat Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM. |