![]() |
Soru:"koltuk altı ve memede tekrarlayan şişlikler" 29 yaşında erkeğim.şikayetim bundan yaklaşık uç ay önce sağ mememde çıkan ağrılı şişlik ve koltuk altlarımda nohut buyüklüğünde ağrı yapan bir kaç sert cisimler için genel cerrahiye başvurdum.memegrafi ve hormon testleri yaptırdım memegrafide o cisimlerin kitle olmadığı enfeksiyondan kaynaklanmış olabileceği söylendi.ayrıca hormon testlerimde normal çıktı.antibiyotik tedevisi verdi doktor.kullandım geçti.ama yaklaşık on beş gün sonra tekrar nüksetti.önce mememde bi batma hissediyorum sonra koltuk altlarımda nohut buyukluünde bir kaç madde.çok ağrı veriyorlar hem memem hemde koltuk altlarım kızarıp şişiyor kaşınıyor..sonra bunlar 3-5 gün içinde kendiliğinden geçiyor.ama bi kaç gün sonra tekrar aynı şeyler oluyor.bir kez daha başka doktara gittim oda enfeksiyon olabileceğini koltuk altı jiletinden olabileceğini söledi ama sadece bir kez kullanıp atıyorum jileti.oda bana antibiyotikle merhem verdi onlarında kullandım ama tekrar aynı şeyler dönüp duruyor.sizce hastalığımın nedeni ne olabilr nasıl bir tedavi olmam gerekli teşekkürler. Doç.Dr. Ömer Faruk AKINCI 27. 13:53:08 erkek memesindede çok çeşitli enfeksiyonlar olabilir.Anlattıklarınızdan muhtemelen bir meme enfeksiyonu geçirdiğiniz anlaşılıyor. Bazen bu enfeksiyonlar kronikleşebilir. Uygun antibiyotik için örnek almak gerekebilir.Geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |