Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Aşırı cinsel istekli oğlundan bıktı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/547962-asiri-cinsel-istekli-oglundan-bikti.html)

Bluesky24 20-04-2010 10:59 AM

Aşırı cinsel istekli oğlundan bıktı
 
Kütahya nın Emet İlçesinde 37 yaşındaki İ.K., aşırı cinsel davranışlarda bulunduğunu iddia ettiği 17 yaşındaki oğlu M.K. nın hadım edilmesini istedi.







Hürriyet'in haberine göre, bir kurumda işçi olan İ.K. dilekçesinde, şunları dile getirdi:







17 yaşındaki oğlumun pisikolojik rahatsızlığı var. Bluğ çağında olduğu için evimizde örf ve adetlerimize uygun olmayan davranışlarda bulunmaya başladı. Bu tür tutum ve davranışlar ileride aileme ve topluma zarar verebilir. Tedavisi mümkün olmayan hastalığı bulunan oğlumun hadım edilmesi durumunda topluma zarar vermesinin önleneceği kanısındayım.







İ.K., dilekçeyi okuyan hakimin çok şaşırdığını belirterek, Bayan hakim, bana ilk kez böyle bir istekle karşılaştığını söyledi. Dilekçemi inceleyeceğini, 15 gün sonra tekrar gelmemi belirtti diye konuştu. Oğlunun 1.5 yaşında havale geçirdiğini, şimdi konuşma güçlüğü ve zeká geriliği bulunduğunu belirtti.







Kaynak : Bayposta.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.