![]() |
Soru:"anemi onemli midir?" iyi çalışmalar, ben 2,buçuk yıl önce korunma töntemi olarak spral taktırmıştım.yalnız vücudumda halsizlik olunca 6ay kulanıp çıkartım.ve ozamandan beri halsizlik ,gözlerimde fazla ğörmeme başladı ve okadar dr gitim bana sende anemi var diyen olmadı.ve artık evde yatar birisi oldum,sanki kemiklerim inceldi ve kemik agrılarım var,unutkanlık düşünme bozukluğu meydana geldi.en son nörolojiye gitim.tahlil oldum.ferritin9.80 çıktıbana sende kansızlık var dedi.oral demir ilacına başladım ilk bir hafta kemiklerimde bişeyler hisetim .4ve5ay boyunca kemiklerimde eksilen bişeyler varmış gibi hisediyodum ama o hisetiklerim durdu şimdi ilacı aldığımdan beri biraz yürüyebiliyorum.ya gidip şikayetimi anlatıyorum bakıp bana pisokolojiminin bozuk olduğunu sanıyolar.ya bakışım,düşünmem dalgınlık bunlar olduğu için büsürü kafa ilacı içtimboşuna sana sorum bu halsizliklerim,kemiklerimde olanlar,gözlerimde olanlar,yüzümde kaslarımın etkilenmesi,hepsi bu ferritinin düşüklüğündenmi ve bidaha beyin filminde bişey çıkmadı için hangi drye gidip tedavi olmalıyımve aile hekimimle hergün emaille görüşüyorum o bile bilemedi kansızlığımı ve bu kemiklerimde olanlar 10ğün oldu ilacı kulanmaya başlıyalı zamanla bu şikayetlerimdüzelirmi beni okuduğun için teşekürler cvp yazarsan sevinirim bekliyorum. Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE 20. 19:39:22 Anemi onemlidir evet. Psikolojiyi derinden etkiler. Ferritini hatta 40lara cikarmayi hefeleyin. Cikmiyorsa kayip devam ediyor demektir. bazen B12 vitamini eksikligi de eslik eder. Sizi eksiklik var ve tedavi ile yerine konurdsa hem dusunce dunyanizda hem genel halsizligin gecmesinde dramatik iyilesmeler ortaya koyabilir. Sigara, alkol ve aspirinden uzak durun.Sifalar Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM. |