![]() |
Soru:"peniste eğrilik ve sertleşme yetersizliği" sayın dr.Mehmet KALKAN bey.28 yaşımda bir erkeyim.4 aydır sertleşme sorunumla beraber peniste %30 sola doğru eyilme ve sol testimde biraz sarkma var.bu şikayetler üzerine 1 hafta önce üroloji doktoruna gittim.psikolojik olabilme ihtimaline karşılık lustral 50 mgadında ilaç aldım.4 veya 5 ay kadar kullanmamı istedi.rahatsızlığım hakkında bilgilendirir ve yönlendirirseniz memnun olurum.teşekkür ederim. Uzm.Dr. Mehmet KALKAN 23. 10:03:38 4 aydır yasanılan bu sıkıntı ıcın doktor bey psikolojinizden kaynaklandıgı ıcın bahsettığınız ılacı vermıs. yaklasık 1 ay kullanmanıza ragmen bu ılaca devam etmenızı sıkıntılarınz devam ederse yenıden gorunmenız ve ust tetkılerı yaptırmanızı onerıyorum. bazen penıs damar hastalıklarıda bu rahatsızlıga sebep oalbılıyor. egrılme ıse sertlesme olası ve uygun bır bırlesme saglanamaması halınde amelıyatla tedavı edılebılen bır rahatsızlık. gecmıs olsun Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |