![]() |
Soru:"obezmıyım" merhaba dr hanım 162 cm boy ve 85 kılo olarak devlet hastanesınde bır dr abasvurdum.1200 kalorı dıyetı verıldı.uc aydır uyguladım fakat hıc kılo veremedım.daha sonra reductıl 15 mg kullanarak yaklasık 10 kg verdım uc ayda. su anda 75 kg oldum ancak 2 aydır aynı kılodayım ılacı daha fazla kullanmak ıstemıyorum.onerılerınızı bılmek benı rahatlatıcak. bıraz detayda vermek ısterım 162 cm 75 kg yas 31 bayan 1,5 yıllık evlıyım.cocugum yok.astım hastasıyım.sene basında cok mıktarda kortızon aldım.yaklasık bır yıldır adet gormuyorum.dıyet programıma tıtızlıkle uyup sporla bırlıkte yasıyorum.hergun duzenlı yuruyuslerım var 1 saat tempolu. yoga da yapıyorum.yanı hareketsız degılım.cok ıstahlıda degılım ama tatlı ıhtıyacım hep varr. tansıyon ve seker hastalıgım yok.tıroıd yok denıldı.cok moralım bozulmaya basladı. neden boyle oluyor. ne olur bana yardımcı olun. ne yapmalıyım Uzm.Dr. Şerife Nur BOYSAN 14.16:51:10 Diyet yapmadığınız sürece kilo veremezsiniz1600-1800 kkal diyet + düzenli egzersiz mutlaka olmalıİlaç sadece yardımcıdırEndokrinoloji polk de diğer hormonal testler için takip edilmeniz gerekir Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |