![]() |
Soru:"karın şişliği ve ağrısı" Ben 23 yaşında bir öğrenciyim 2 haftadır karnımda anormal derecede bir şişlik var ve bu zaman zaman ağrı yapıyor özellikle yemeklerden bir süre sonra sırf bu yüzden yemek yemeye korkuyorum. Ağrıların ne zaman geldiğinide şimdiye kadar tam olarak kestiremedim. yemek yemeyi azalttığım zamanlarda bile ağrı oldu. Geceleri sırf bu ağrı yüzünden uyanır oldum. Bu ağrı hatta kaburga kemiklerime vurur oldu. şimdiye kadar bir kaç kere doktora gittim ama yinede geçmedi. Bir uzmana gideceğim o yüzden. Artık nefret ettim (kusura bakmayın) bu ağrıdan. ilgilerinize teşşekkür ederim. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 12. 18:42:36 şikayetlerin gece uykudan uyandırması işin biraz daha ciddi olduğunu göstermektedir. bu yüzden bir gastroenteroloğa gidin ve ayrıca gastroskopi yaptırınız. Yemek sonrası ağrılar mide, safra kesesi ve pankreas sorunlarında da olur. bu yüzden üst batın ultrasonda çekilmelidir. sağlıcakla..Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM. |