![]() |
Soru:"kronik ishalde zayıflama yoksa.." Sn.Dr.Yusuf AKCAN, Öncelikle ivedi cevabınızdan için çok teşekkür ederim. Sorunuza istinaden;Zayıflama mevcut değil ve geceleride beni uykumdan uyırmıyor.Temel teslerin tamamlanması diyorsun.. Herhangi testler..? Kolonoskopi..Bunu istemiyorum. Sürekli İshal olmadığından bunun başka türlü teşhiz veya tanı konulabilmesi için başka bir yöntem yokmu... İlaç tedavisi olarak bana önereceğiniz nedir.. Bilgi ve yardımlarınız için peşin tş.ederim. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 17.03. 23:50:25 zayıflama olmaması ve gece uyandırmaması irritabl barsak hastalığını daha çok düşündürüyor. gaitada parazit, giardia testleri kan sayımı biyokimya TSH, CA, Mg Ayakta direkt karın grafisi fleksible sigmoidoskopi bu tip hastalarda temel testlerdir. kişisel tedaviyi ancak hastayı herşeyi ile bilen hekimler vermelidir. sitemizde yakında yazacağım irritabl barsak sendromu yazısını takip ediniz. genel bilgiler açısından. sağlıcakla... Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |